Kinderyoga

Na een lange schooldag of aan het eind van de schoolweek, is het lekker voor kinderen om even tot rust te kunnen komen. Er gebeurt een hoop op school en het is soms best spannend. Met ‘Corazon Kids’ bied ik speelse en creatieve kinderyoga aan om kinderen te laten groeien in (zelf)vertrouwen en te laten beleven dat ze goed zijn zoals ze zijn. Hierdoor leren kinderen ook om hun eigen plekje in te nemen op school.

Elke les heeft een eigen thema dat aansluit bij de tijd van het jaar en bij de belevingswereld en het ontwikkelingsniveau van de kinderen. Er is ruimte voor eigen ervaringen en inbreng, ik kijk en luister naar de kinderen waar zij behoefte aan hebben, maar bied ook nieuwe ervaringen aan. Op spelenderwijs komen yogabewegingen, ontspannings- en ademhalingsoefeningen, mindfulness, massagespelletjes, tekenen, dans en muziek aan bod. Zo leren kinderen hun lichaam en zichzelf beter kennen en leren ze te genieten van dat wat ze doen, zonder druk om te presteren.

In februari 2015 heb ik de opleiding tot holistisch kinderyogadocent bij Arterre afgerond.

 

De studio bevindt zich op de ‘Bonte Heuvel’ bovenin het trio scholengebouw aan de Van Lawick van Pabstlaan 1. (Naast basisschool de Pantarijn en tegenover de Broos Gerssens gymzaal) 

Maandagmiddag 15.00-16.00 uur: kinderen 7-11 jaar.

 

Proefles €5

Losse les €12

Klik hier om in te schrijven  of neem voor meer informatie contact met mij op.