Yin Yoga

 

 “Yin yoga is voor mij ideaal. Na de les voel ik mij helemaal ontspannen, mijn hoofd is leeg en mijn stijve spieren zijn gestretcht en ontspannen. Een ideale manier om lichaam en geest te ontspannen als werkende moeder”-Annet (42), moeder van een 5-jarige met 32-urige werkweek.

Yin Yoga

Yin yoga is een zachte en toch uitdagende vorm van yoga waarbij je langer in een houding blijft. Hierdoor heb je de kans om op een dieper niveau te ontspannen. We gebruiken in de les veel bolsters en andere kussens ter ondersteuning zodat de spieren zich kunnen ontspannen en het lichaam kan verzachten. De houdingen hebben effect op de energiebanen (meridianen) in het lichaam, in het bindweefsel. Yin yoga zorgt voor meer ruimte in je lichaam en geeft ontspanning op diep niveau, stimuleert de energie-doorstroming en kalmeert de ademhaling en de geest.

Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Het is dan ook het relatief rustige karakter van een Yin yogales dat de meeste deelnemers aanspreekt. De les is juist zo lekker doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam.

Kom ook heerlijk ontspannen en gun jezelf 1,5 uur per week alles loslaten& helemaal tot jezelf komen in fijne sfeervolle yogaruimte! Maak contact met de diepere stilte in jezelf en kom (weer) in contact met je eigen hart, verlangens en emoties die daar huizen waar je in de hectiek van alledag niet aan toekomt. Matten en yoga ‘props’ liggen klaar voor je. Trek wat comfortabels aan en ‘stap op je mat’. We sluiten de les af met een lekkere kop kruidenthee.

Lestijden:

Dinsdagavond 18.45-20.15 (Yin/Yang les) en 20.30-22.00 (Yinles&Meditatie)

Woensdagochtend van 9.30-11.00 (Yin les&Meditatie)

Donderdagavond 19.15-20.15 (Yang flow les) en 20.30-22.00 (Yin les&Meditatie)

Vrijdagochtend 9.30-11.00 (Yin les&Meditatie) 

Locatie: Van Lawick van Pabstlaan 1 in de Meern (leeg lokaal op de eerste verdieping van het scholengebouw, ingang naast basisschool de Pantarijn, bij de groene deur op het schoolplein).

Kosten: Proefles €10.  Ga je door dan betaal je per maand €36. Hiervoor kun je 42 weken per jaar (muv de schoolvakanties*) wekelijks 1 les volgen! Wil je kunnen komen zo vaak je wilt, dan kost een maandabonnement onbeperkt €54.

Is wekelijks niet haalbaar voor je, dan kun je een strippenkaart aanschaffen voor €129,- voor 10 keer.

Les in een kleine groep, maximaal 12 personen, zodat veel persoonlijke aandacht gewaarborgd is. Nieuwsgierig geworden? Dan kun je je hier inschrijven of  mail of bel mij.

 

 

 

 

 

*Zomervakantie 4 weken gesloten ipv 6!