Referenties

Susan Vroomen “De twee coachingssessies van Susan heb ik als zeer prettig ervaren. De gesprekken hebben een positieve bijdrage geleverd aan een paar key decisions in mijn leven. Door haar heb ik een spannend gesprek op mijn werk weten om te keren tot een bijzonder en mooi moment in mijn leven. Susan is open, warm, hartelijk en begripvol waardoor je je heel snel op je gemak voelt en niet schroomt om jezelf kwetsbaar op te stellen.

 

Kees Blijenberg Betrokken, recht uit haar hart, vol warmte en compassie. Maar ook confronterend. Maar altijd met mededogen en vertrouwen. Zo heeft Susan me op het spoor naar mijn hart gebracht zodat ik van daaruit verder op weg kan gaan. Eerst samen, ‘meegenomen’ aan de hand, nu op eigen benen, wankelend, vertrouwend dat ik het kan. Dat is Susan, zo werkt ze. Met als inzet mij mijn hart te laten vinden en te volgen. De sessies waren zoveel meer dan een uur praten. Dit is echt coachen

 

Eric Krijgsman”Ik zat al een tijd klem met mijn gedachten, geen energie en geen duidelijk doel… Ik sprak wel met mijn partner en vrienden maar ik kwam er niet uit. Ik miste iets, professionaliteit?.. dat gaf al weer een drempel. Een goede relatie bracht me in contact met Susan & direct een afspraak gemaakt op een handige locatie, heel flexibel. Gewoon met een goede kop koffie eerst eens kijken. Na een eerste sessie al heel veel bereikt! Stille onrust die in beweging komt is in het begin een beetje vreemd, maar de gedachte om naar MIJN doel te werken geeft zoveel meer energie, wat ook opgemerkt wordt door mijn omgeving.

En zonder een moment waarbij ik het gevoel had gecoacht te worden.

Susan bedankt.