Hart voor kinderen

kids in een kring-hoofd naar benedenMijn hart heeft altijd al bij kinderen gelegen. Omdat ik zo van hen geniet en omdat ik hen graag een stukje verder wil helpen in het leven bied ik zowel individuele kindercoaching aan, als workshops in groepsverband.

Als ervaren kindercoach kan ik je kind bij diverse probleemgebieden helpen. Heeft je kind behoefte aan extra ondersteuning bij het verwerken van jullie scheiding? Is het onzeker, of juist vaak boos zonder aanwijsbare reden? Heeft je kind moeite met het vinden van zijn of haar draai in een nieuw samengesteld gezin? Kijk dan eens bij ‘kindercoaching’ wat ik voor je kind en jou zou kunnen betekenen.

Ook geef ik  workshops op een basisschool in de Meern aan jonge kinderen (6-9 jaar oud) om hen in hun kracht te laten komen en te laten ervaren dat ze goed zijn zoals ze zijn, door middel van spel, muziek, dans en kinderyoga oefeningen. Als je denkt dat jouw kind hier ook van  zal genieten, kijk dan bij ‘Corazon Kids‘.

Tenslotte gaat het erom dat er een ‘klik’ is met de coach die je om ondersteuning vraagt. Zoals het in één van mijn opleidingen zo mooi genoemd werd: “Contact gaat voor contract”. Oftewel eerst moet er verbinding gelegd worden en een gevoel van veiligheid en vertrouwen zijn, wil je verder kunnen. Kijk daarom bij contact voor informatie over mogelijkheden en kosten van een sessie voor jouzelf en/of je kind.