Coaching

Coaching ‘vanuit het hart’ daar staat Corazoncoaching voor. Om vanuit mijn hart contact met jou te maken en jou in je hart te mogen raken. Zodat je stappen gaat zetten die passen bij je diepste behoeftes en wensen in dit leven. Dit gun ik je, omdat er niets zo intens vreugdevol is om te ervaren als hoeveel geluk en liefde er door je heen stroomt als je je hart durft en weet te volgen. Dit begint met je hart openstellen, keer op keer weer. Voor je partner, voor je kinderen, voor je familie, voor je vrienden, maar bovenal eerst voor jezelf. Dat zijn velen nogal eens kwijt en die verliezen zich in zorgen voor de ander, of invullen van wat de ander zou moeten veranderen om hen weer gelukkig te maken.. Vooral voor vrouwen is dit een herkenbaar patroon.

Hoe breng ik meer balans tussen mijn werk en privé? Hoe krijg ik beter contact met mijn partner/(stief)kinderen? Hoe maak ik meer ‘plek’ voor mezelf binnen mijn relatie/op mijn werk?

Met deze en aanverwante vragen, kun je bij mij terecht. Meld je nu aan

Coaching is een persoonlijk traject dat je aangaat om een blijvende verandering te bewerkstelligen ten opzichte van je huidige situatie. Dit gaat zelden in één keer. Ook is het essentieel dat je een goed gevoel hebt bij de persoon die jou gaat coachen. Vandaar dat ik een uitgebreid intakegesprek aanbied. Tijdens dit eerste gesprek nemen we ruim de tijd om contact te maken, jouw coachvraag te bespreken en ervaren we of er een ‘klik’ is om verder te gaan. Dit intakegesprek kost €50,-.  Als je daarna besluit om met mij verder te gaan, kun je kiezen uit diverse ‘strippenkaarten’ en zo een coachingstraject aangaan dat bij jou past.

  • Tarieven voor particulieren:

Optie 1) 5  sessies coaching voor €495,-

Optie 2) 7  sessies coaching voor €625,-

Optie 3) 10 sessies coaching voor €800,-

Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur. De sessies vinden plaats bij mij thuis, via Skype sessies of buiten in de natuur, al naar gelang jouw behoefte. De strippenkaart blijft een jaar geldig. Deze tarieven zijn exclusief 21% btw .

  • Voor bedrijven geldt offerte op maat.
  • Verzetten of afzeggen: Tot uiterlijk 24 uur van te voren kan een afspraak worden verzet of afgezegd, anders ben ik genoodzaakt de helft van het tarief in rekening te brengen.
  • IBAN Bank-nummer: NL54 INGB 0006 151758  tnv S. Boot
  • KvK-nummer: 61058475
  • Btw-nummer: NL191412739B01